Nieuws

A1 tournooi degen jeugd prijsuitreiking
Clubnieuws

Het A1 schermtoernooi: Een avond vol plezier en uitgekiende schermtactieken!

Het langverwachte A1 schermtoernooi op 25 september was een groot succes, vol spanning en enthousiasme. Naast traditioneel schermen met de degen, werd er ook met de sabel geschermd. De knock-outfase was bijzonder spannend, met intense wedstrijden tussen Deventer en Enschede. Uiteindelijk ging de hoogste eer naar David uit Enschede, gevolgd door Edwin en Maikel. Bij de jeugd won Mirko, met Laurens en Mare vlak achter hem. Bovenal stond de dag in het teken van plezier en het maken van nieuwe vrienden. Op naar het volgende toernooi!

Lees verder »
Clubnieuws

Trainingsindeling 2023-2024

In het komende trainingsseizoen zetten we de aangepaste trainingstijden voort, vooral voor groepen 2 en 3. Alle groepen helpen bij materiaalopzet en opruimen. Vergeet de warming-up niet! Ook komen materiaalreparatie-avonden en blok-afsluitende wedstrijdavonden dit seizoen. Juni eindigt met een clubcompetitie.

Lees verder »
Lightsaber in Foix
Informatief

Lichtzwaardschermen in Deventer

Zwaardvechten is al eeuwenlang een geliefde vechtkunst en lichtzwaardvechten is een moderne variant die in populariteit is gegroeid dankzij films en televisieprogramma’s zoals Star Wars.

Lees verder »

Probeer het een keer...

Geef je nu op voor een gratis proefles. 

Ook jij kan leren schermen!