CNC-snijder-bedrijf

Deventer Schermvereniging is een vereniging die kan bestaan uit een lidmaatschap bijdrage van de leden, de inspanning van de vrijwilligers en sponsors.

We verwelkomen bedrijven die ons helpen de bijdrage voor lidmaatschap laag te houden zodat iedereen mee kan doen met deze gezonde sport.

Wil je ook deelnemen als sponsor, neem dan contact op met ons bestuur.

Sponsor Nieuw Initiatief
Bij Nieuw Initiatief ondersteunen we jouw digitale project zoals een architect helpt bij het bouwen van een huis. Zoals een architect je helpt met een goed plan voor je woonwensen, zo helpen wij je om digitale oplossingen te realiseren waar over nagedacht is. Hierbij helpen en realiseren we platformen waarbij jouw leden, abonnees of klanten kunnen kennis delen, leren en zich verbonden voelen. Digitaal kennis delen met aandacht voor mensen!
onbekend logo
Wil jij ons helpen onze sport toegankelijk te houden voor iedereen? Neem contact op en laat zien wie je bent als bedrijf.