Agenda

Het eerste kwartaal zit er alweer bijna op, hierbij een vooruitblik op de komende agenda:

30 maart (morgen dus) is de volgende editie in onze clubkampioen competitie;
20 april staat vriendje-vriendinnetje schermen op het programma (groepen 1, 2 en 3);
18 mei houden we onze Algemene Ledenvergadering en tevens de volgende wedstrijdavond in het kader van de club kampioen competitie;
15 juni zijn de ouders uitgenodigd om met hun kinderen in groep 1 en groep 2 te schermen;
29 juni is de laatste schermles voor de grote vakantie én de laatste wedstrijd voor de clubcompetitie. Bij mooi weer schermen we dan buiten.

Maar hou ook de feestdagen- en vakanties in de gaten; we schermen dan namelijk niet: 2e Paasdag (6 april), Koningsdag (27 april), meivakantie (4 mei) en 2e Pinksterdag (25 mei).