Verslag: Finale Clubcompetitie 2014-2015

Traditiegetrouw schermden we de laatste schermles van het seizoen buiten met heerlijk weer. En voor het eerst waren er ook finales voor de DSV Clubcompetitie 2014-2015. De eerste jeugdgroep startte met een warming up op het plein voor de kerk. Ik was die dag al wat vroeg in Schalkhaar beland, dus heb maître Björn met de voorbereidingen geholpen. Schermspullen verzamelen, ‘lopers’ met stoepkrijt tekenen (niet helemaal recht en kloppend hier en daar) en alle apparatuur aansluiten. Gelukkig kwam er snel meer hulp. De kleintjes sloten het schermseizoen af met leuke partijtjes en ranja met wat lekkers.

DSV-CC-2014-2015-3

Finale DSV Clubcompetitie 2014-2015

Daarna stonden jeugdgroep 2 en de senioren klaar voor de laatste wedstrijd in de DSV Clubcompetitie. Een spannende strijd want de punten van deze laatste wedstrijd telden dubbel. Ik had tot nu toe zeer wisselende resultaten behaald. Als beginnend schermer (nu ruim een jaar bezig) vond ik het sowieso lastig mij staande te houden tussen de meer ervaren schermers. Het waren wel goede leermomenten en soms heb ik toch verrassend mooie punten kunnen maken.

De laatste wedstrijd ging echter waardeloos! Geen peper in de kont. Wellicht had het luieren in de zon tijdens het WK Beachvolleybal eerder die dag, mij niet echt in optimale wedstrijdstemming gebracht. Enfin, volgende keer beter! Uiteindelijk nog als beste dame geëindigd in het klassement, maar dat kwam voornamelijk door de afwezigheid van de andere dames 😉

DSV-CC-2014-2015-1

Uitslagen

Graag feliciteer ik René-Michel (Senioren) en Sarel (Jeugd 2) met hun overwinningen in de eerste DSV Clubcompetitie. Goed geschermd! Bekijk hieronder de uitslagen van de competitie. Het blijkt dat het een spannende competitie is geweest. Uitslagen lagen vaak dichtbij elkaar. Er zijn al stoere woorden gesproken voor de volgende competitie. Ik kijk er naar uit!

Groetjes,

Elisa (senioren groep)

Middels de tabbladen kun je wisselen tussen de junioren 2 en senioren. Tevens kun je de gegevens over de breedte schuiven om alle data te kunnen bekijken.