Verslag: 117e KMSV Schermtoernooi

Remco_KMSVAfgelopen week mocht ik me voor 5 dagen melden op de kazerne in Oirschot. In de uitnodiging waren woorden als “legering” gebruikt om aan te geven dat ik kon blijven slapen, iets wat voor een simpele “burger” scheids als ik al goede reden was voor een glimlach.

Iedere zoveel minuten een Chinook helikopter of Hercules toestel van de luchtmacht over m’n hoofd en in de zaal hoorde je die ook. Voor iedereen daar is dat natuurlijk dagelijkse kost, behalve voor Leanne en ik dus als een stel gekkies keken we steeds om en naar boven.

De week werd voor mij echter niet echt getypeerd door het schermen en het scheidsen, maar meer door de hartelijkheid en gastvrijheid van de betrokkenen. Een groot aantal mensen kende ik al, maar ik heb een evengroot nieuwe mensen leren kennen. Ik heb een absolute topweek gehad, met super sportief schermen en relaxed scheidsen (want discussie met de scheids was helaas absoluut verboden). Ik kan eigenlijk nu al niet wachten op het 118de KMSV Assaut!

Speciale dank is er voor Thijs, Jasper, Melvin, Thimo, Leanne en natuurlijk Björn die mij binnen 9 minuten over de hindernisbaan geholpen hebben. Volgende keer als ik militairen uitdaag, moet ik daar misschien toch twee keer over nadenken… wink-emoticon
Next big thing: NK Senioren 2015! Zie ik jullie daar? Ongetwijfeld!

Remco Middelveld