Raúl weer op podium

Dit weekend gaf onze DSV cadet Raúl Lenderink acte de presence in Bochum Duitsland. Ook dit weekend weet Raúl weer de 3e plaats te bereiken.

Na een stroef begin in de poule, 1e 2 wedstrijden verloren. Herpakte Raúl zich en won de resterende 4 poulewedstrijden. Hierdoor was hij als 5e geplaatst bij de laatste 16. Deze won hij overtuigend met 15-5.

De 1/8 finale won Raúl met 15-14 in een spannend duel tegen Nick Morlang (Ger). Deze jongen ging als 4e geplaatst naar de laatste 16.

Hierna moest Raúl het opnemen tegen Henri Breker in de halve finale. Helaas verloor Raúl deze partij met 15-7. Henri was wederom een maatje te groot voor hem, maar goed gedaan en weer een mooie 3e plek.

Raúl schermt stabiel en weet keer op keer goede resultaten neer te zetten. De overige DSV’ers zijn trots op hem.

Auteur: Richard Lenderink