NJK 2017

Voor dit NJK schermen hadden Jari, Floris Thijmen, Jannes en ik ( Raúl ) ons goed voorbereid, dankzij de hulp van onze trainers John  en Mark Philip. Dit hadden zij gedaan door de toptrainingen en wedstrijden (en natuurlijk onze normale training) en daarvoor ben ik  erg dankbaar.

Eerst waren Jari, Jannes, Floris Thijmen en ik ingedeeld in 3 poules. Jari en ik deden het prima bij de deze wedstrijden. Ik won er 4 en verloor er 2. Toen de poules klaar waren deed Jannes mee aan de eerste eliminatieronde. Floris Thijmen, Jari en ik hoefden hieraan niet mee te doen omdat we geplaatst waren als de eerste 12. In de tweede eliminatieronde had Jannes net verloren in een spannend duel met 14-15. Toen moest ik in de tweede eliminatie tegen Bink. Deze partij verloor ik jammergenoeg  met 11-15. Jari en Floris Thijmen wonnen in de tweede eliminatie ronde en gingen door naar de kwart finale. In de kwart finale moest Jari tegen Daan en Floris Thijmen tegen Maurits. Jari en Floris Thijmen verloren daarbij helaas allebei. Floris Thijmen met 14-15 en Jari met 11-15.

Dit was het einde van ons NJK schermen. Jari werd 5e, Jannes werd 18e . Floris Thijmen werd  8e en ik werd 11e van de 21 deelnemers. Het was een leuke spannende dag!

Raúl Lenderink