Vacature maître

Jeugdtrainingen
Robert Bronswinkel (sabel) gaat komende maanden John assisteren bij de jeugdtrainingen (groepen 1 en 2). Robert (48 jaar) is al enkele jaren lid van onze vereniging. Afgelopen seizoenen heeft Robert last van een opspelende knie-blessure, voor zijn blessure heeft hij zeer verdienstelijk sabel geschermd. Ondanks zijn blessure staat Robert nog op de 11e plaats in de KNAS ranglijst voor veteranen. Het meeste belangrijke is echter dat Robert enthousiast is en het leuk vindt om met de jeugd te werken.

John blijft, als gediplomeerd maître, eindverantwoordelijke voor de trainingen.

Vacature maître
Met de hulp van Robert zijn de jeugdtrainingen gewaarborgd. Dat geeft ons de gelegenheid om in alle rust een nieuwe maitre te zoeken. Een zoektocht die we samen met de leden willen doen. We zoeken nog iemand van de volwassen schermers om samen een (kort) profiel op te stellen, wat vinden jullie belangrijk, om vervolgens te kijken of kandidaten passen binnen dit profiel.

Een ouder van een jeugdlid heeft zich al aangemeld, verder maakt  John en een van de bestuursleden onderdeel uit van dit groepje.

Kortom; wie van de volwassen schermers helpt om voor onze vereniging een nieuwe maître te zoeken?

Aanmelden kan per e-mail bij Jaap Wassink.