Zondag 22 mei: Braderie Schalkhaar

De DSV is zondag 22 mei weer aanwezig bij de Braderie van Schalkhaar Life. Samen met de Deventer Handboogvereniging brengen we onze schermsport en onze vereniging weer over het voetlicht. Van 12.00 tot 17.00 uur is de Braderie voor het publiek open. Het weer is alle jaren nog heerlijk zonnig geweest, de sfeer goed dus alle reden om even langs te komen.

Naast uitleg over de schermsport is het mogelijk om ‘te prikken’ op een bord en biedt de Handboogvereniging weer de mogelijkheid om een pijltje te schieten.

De inrichting van de stand is mede mogelijk dankzij Sport 2000 – Buitink en Music & Lights.