Uitnodiging oud leden

Kom je af en toe je schermkleding tegen, lees je de nieuwsbrief, zie je schermen op tv en kriebelt het dan? Kom dan eens langs om te schermen. Alle oud leden nodigen we uit voor maandag 4 februari om nog een keer te komen schermen.

Afgelopen halfjaar is er veel gebeurd, Bjorn Blaas verzorgt samen met John de trainingen maar ook Robert Bronswinkel helpt de jeugd bij de trainingen. Een actief trio met nieuwe les ideeën die zowel creatief, uitdagend als goed voor de scherm ontwikkeling zijn. Dit zie je ondermeer terug in een actieve deelname aan bijvoorbeeld het Jeugd Punten Toernooi, vanaf februari zullen we met 7 jeugdleden deelnemen.

Nieuwsgierig hoe de sfeer is en hoe het staat met je schermconditie? Kom dan langs op maandag 4 februari. Ben je geen oud schermlid maar heb je wel belangstelling om de schermsfeer te proeven, geef je gerust op. Dan nodigen we je op korte termijn uit voor een gezellige schermavond.

Locatie: ‘t Haarhuus in Schalkhaar
Opgeven: per e-mail
Tijden: Zie verder op de site
Kosten: Geen, koffie en thee staan klaar
Materiaal: Vanzelfsprekend kun je voor deze avond materiaal lenen van de vereniging.

Wel horen we graag of je komt, dat kan door een reply te geven op deze email.