Schermweekend 2016

Na een geslaagde 1e editie van het schermkamp hierbij uitnodiging voor het 2e schermkamp. Vorige jaar was de 1e editie, leuk en zeer geslaagd! De inschrijving sluit 12 mei as.

Alle informatie en het aanmeldformulier (voor de deelnemers) vinden jullie op www.fencingermelo.nl. Als jullie informatie missen dan graag even contact zodat we eea meteen kunnen aanpassen.

In het aanmeldformulier kunnen de ouders van de deelnemers aangeven of ze kunnen helpen om van het weekend een succes te maken. Langs deze weg ook het verzoek aan de verenigingen om, afhankelijk van het aantal deelnemers van jullie vereniging, mensen aan te melden voor bv ondersteuning bij de verschillende maaltijdmomentjes. Trainers kunnen uiteraard ook aangemeld worden voor het schermtechnisch gedeelte.

LET OP: De inschrijving sluit donderdag 12 mei.

Namens Fencing Ermelo

Tanya Jacobs / Marc-Phillip Draaijer