NK schermen 2020

De Nederlandse Kampioenschappen schermen voor senioren is gehouden op 26 en 27 september in Amsterdam. Het toernooi werd georganiseerd in samenwerking met SchermCentrum Amsterdam en toernooiorganisatie SISTA.

26 September was Floris Tijmen en Raúl’s eerste Nederlandse kampioenschap!

De heren zaten allebei in een lastige poule. uiteindelijk had Floris Tijmen 1 gewonnen en 5 verloren en Raúl had er 3 gewonnen en 3 verloren. Jammer genoeg is het Floris Tijmen niet gelukt om door de poule’s heen te komen en is daarom 53ste van de 58 geworden. Raúl ging door naar eliminaties, hij had in de top 64 vrijstelling, en moest in de top 32 tegen Paul van der Berg. Na een spannende match, heeft Raúl net veloren met 7-6 en is hij 32ste geworden.

Het was een erg leuke en interessante wedstrijd en we gaan weer verder trainen om beter te worden!

De uitslagen tref je aan op: http://schermtoernooien.nl/FTEvent524289.htm

Natuurlijk hebben we leuke foto’s van onze deelnemers.