Musical de 3 musketiers

Op 8,9 en 10 april 2011 brengt de Musical en Operettevereniging Deventer (MOD) de musical de 3 Musketiers.

De link met onze schermvereniging ligt natuurlijk voor de hand. Toch is deze productie ook om een andere reden verbonden met de Deventer Schermvereniging. De MOD was op zoek naar een heel leger ‘slechterikken’ en die hebben ze bij ons gevonden. 5 schermers zullen acte de presence geven bij de opvoeringen. Rene-Michel, Estee, Henk, Roy, Jeroen en Edwin zijn inmiddels samen met de MOD’ers in training voor de diverse gevechten.

Toneelschermen is niet alleen voor de MOD’ers nieuw maar ook voor de DSV’ers. Het gaat nu niet om het maken van subtiele en goed voorbereide treffers en de partij winnen, maar om een aantrekkelijk showgevecht waarbij natuurlijk geen ‘gewonden’ vallen. Alhoewel …

Noteer de data in je agenda en wij beloven een fantastische avond met zang, dans en ….. schermen.

Wil je meer weten of de MOD ? Kijk dan op www.musicalenoperette.nl