Januari 2011: schermen voor jong en oud

Het nieuwe jaar begint goed voor de schermliefhebbers. De Deventer Schermvereniging organiseert in januari twee weekenden achter elkaar een schermevenement en tussendoor nog een inloopavond voor belangstellenden.

Ferrum Vetum (Futuri) – 16 januari

16 januari is het oude ijzer welkom, oftewel het Ferrum Vetum.

Vorig jaar had de Deventer Schermvereniging (DSV) de landelijke primeur om ook voor de toekomstige Veteranen een schermevenement te organiseren, het Ferrum Vetum FWuturi.

We verwachten dit jaar ruim 70 schermers in de leeftijdscategorie van 30 tot 60+ in de sporthal van Schalkhaar.

Voor meer informatie; zie de Nahouw:

Ferrum Vetum 2011 of

Ferrum Vetum Futuri 2011

Inloopavond – 17 januari

Scherm je nog niet maar heb je dat altijd al eens willen doen? Of scherm je bij een andere vereniging en wil je eens tegen anderen schermen?

Dan nodigt de DSV je uit voor de inloopavond op maandag 17 januari, deelname is kostenloos.

Voor meer informatie;

Menu Training / Inloopavond.

Regio Jeugd Assaut – 23 januari

Zondagmiddag 23 januari staat ‘t Haarhuus open voor de jeugd. De DSV organiseert dan de tweede bijeenkomst van het Regio Jeugd Assaut. In november vond de eerste bijenkomst waarbij de schermjeugd uit de regio wedstrijd ervaring op kan doen in de eigen regio.

Alhoewel de aanmeldingen toen ong overwegend floret waren zullen we 23 januari ook op de andere wapens gaan schermen.

Inschrijving vindt plaats voor alle drie de treffens, de kosten bedragen EUR 24,=. De overige data zijn 6 maart en 8 mei.

Voor meer informatie;

Link naar webalbum van RJA dd 7 november 2010: