Ferrum Vetum Futuri 2017

Zondag 8 januari vindt wederom de traditionele aftrap van het Ferrum Vetum toernooi plaats in Deventer. Een toernooi bekend en gemind om de mooie schermpartijen en de goede sfeer voor iedereen vanaf 18 jaar, sabel, floret en degen. We treffen elkaar weer bij Sport en cultureel centrum ’t Trefpunt in Gorssel, aan de zuidkant van de A1.

Bezoekers
Bezoekers zijn van harte welkom, de toegang is gratis. Tussen 11.00 en 13.00 of van 13.45 en 15.30 uur zijn de beste tijden om te kijken. Zie daartoe ons bericht in de agenda.

Informatie voor de vrijwilligers:
8.00 – 10.00         Opbouwploeg: Henk, Jaap, René-Michel, Michel, Jasper Riksen, Michele, Richard, Patrick, Axel
Tip: neem (klus)handschoenen mee voor het vastpakken van de lopers.

10.00 – 17.00       Wedstrijdtafel Irina en Kim
Laptops: Jaap Wassink 2x (en printer)

15.30 – 17.30       Algemene ondersteuning en afbreken:

16.30 – 17.30      Afbreken: alle DSV schermers/aanwezigen Na de tijd nemen we een borrel op de goede afloop en gaan we uit eten?

Deelnemers
Het overzicht van DSV schermers voor dit Ferrum Vetum (Futuri) toernooi:
Henk Jongen – Floret heren
Michel Riksen – Degen heren