DSV blijft in Haarhuus

DSV blijft in ’t  Haarhuus

De Stentor besteedde afgelopen zaterdag (18 december 2010) aandacht aan de samenwerking van zes sportclubs voor de gezamenlijke huisvesting op sportpark Zandweerd. In dit artikel wordt de sportvereniging DSV Actief genoemd.

Klik hier voor het artikel in de Stentor

Het gaat hier echter niet om de Deventer  Schermvereniging maar om een sportvereniging die actief is op het gebied van toneel, majorettes en drum en showfanfare.

Als Deventer Schermvereniging blijven wij in ’t Haarhuus in Schalkhaar gehuisvest. Met ingang van januari 2011 zullen we daar een eigen materiaalhok in gebruik nemen op de begane grond. Voor de inrichting hiervan zoeken we nog creatieve geesten en handige handen.