AH Sportactie; bij de DSV steek je wat op!

Is het Zorro? Is het Floris? Is het Darth Vader? Nee, je bent het zelf op de eerste dag dat je schermen probeert! Schermen is niet zo maar een sport, het is een vechtsport. In essentie gaat het om het duel van mens tegen mens waarin beide tegenstanders tot het uiterste gaan om elkaar uit te schakelen, echter zonder dat er een druppel bloed vloeit. Het is een droomcombinatie: vechten zonder elkaar te beschadigen. Iedereen die een wapen kan vasthouden, kan zijn geluk in het gevecht beproeven. De vijf proeflessen zijn op 30/10, 6/11, 13/11, 20/11 en 27/11. Welkom!

Albert Heijn, NOC*NSF en de sportbonden organiseren de AH Sportactie. Van 4 tot 25 september kon je voor AH Sportzegels sparen. Een volle spaarkaart is goed voor 5 keer gratis sporten bij jou in de buurt. Uiteraard doet de DSV ook mee aan deze sportieve actie. Meld je dus snel aan, alleen of met vrienden, we ontvangen je graag.

Klik hier om direct naar de AH Sportacties van DSV te gaan.

Musketiers in actie! (6 – 11 jr)
Tijden: 18.30 – 19.30 uur

Schermen, een uit-stekende keuze (12 – 17 jr)
Tijden: 19.30 – 20.30 uur

Kruis de degens op maandagavond (vanaf 17 jr)
Tijden: 20.30 – 21.30 uur

Wij trainen in ’t Haarhuus, Ganzeboomsweg 5 in Schalkhaar.
Wat neem je mee? Een lange trainingsbroek, t-shirt met korte mouwen, gymschoenen voor binnen (geen zwarte zool) en een flesje water.

In ’t Haarhuus zijn dames en heren kleedkamers met douche gelegenheid.