DSV: 35 jaar

De Deventer Schermvereniging bestaat dit jaar 35 jaar. En als vaststelling van de statuten als geboortedatum geldt, is de verjaardag van onze vereniging op zaterdag 14 juni as. om precies te zijn. We willen dat natuurlijk vieren met elkaar. Het weekend van de 14e en de weekenden daaromheen zijn echter al druk bezet met diverse (scherm)activiteiten:

35jaar

Dus bewaar feestmutsen en confetti nog tot na de zomervakantie. Ons voorstel is om aansluitend aan onze promotieactiviteit op Winkelcentrum Flora (iedereen doet mee!!) op zondag 28 september een gezellige BBQ te organiseren.

Als jullie goede feestideeën hebben, we horen/lezen ze graag. Reserveer in ieder geval dus in je agenda: zondag 28 september as.

One thought on “DSV: 35 jaar