Coronavirus update

Beste leden, ouder en verzorgers,

Er kan weer getraind worden!

De indoor sportaccommodaties moeten nog steeds gesloten blijven, maar wij hebben ondertussen toestemming gekregen van de gemeente om te trainen op het kerkplein in Schalkhaar (Timmermansweg 32, Schalkhaar).

Locatie is voor de kerk.

Vanaf maandag a.s. tot begin zomervakantie zal er dan ook getraind worden op het kerkplein. Tot en met 18 jaar mag er geschermd worden zonder de 1,5 m regel te hoeven handhaven. De schermers van groep 3 van

18 jaar of jonger, schermen mee met groep 2. De reguliere trainingstijden voor groep 1 en 2 blijven gelijk.

Omdat er buiten getraind wordt, zijn wij afhankelijk van de weersomstandigheden. Zijn de omstandigheden dusdanig dat er niet geschermd kan worden, dan zal de maître dit een uur voor aanvang training via de app aangeven. Hou daarom bij twijfel de app in de gaten.

Let op: er wordt alleen aangegeven wanneer de training NIET doorgaat.

Bij geen bericht gaat de training gewoon door.

Voor de kinderen die kleding huren van de club het volgende. De kleding mag na iedere training mee naar huis. Bij de start na de zomervakantie kan de kleding weer in de karren gehangen worden.

Er wordt redelijk strikt gecontroleerd op de 1,5 m regel. Zorg ervoor dat bij aankomst en vertrek zoveel mogelijk de 1,5 m regel gehandhaafd wordt. Ouders die blijven kijken, graag 1,5 m afstand houden van elkaar.

Op die manier voorkomen we boetes en kan er buiten getraind blijven worden. Er zal ontsmettingsmateriaal aanwezig zijn.

Namens bestuur en maîtres,