Verslag: Training bij Agilité

Afgelopen woensdag zijn we met 4 schermers van de benjamins en kuikens naar Hengelo afgereisd. In Hengelo hebben we meegetraind bij de Twentsche schermvereniging Agilité. Hier hebben onze jonge schermers een minitoernooi geschermd tegen hun leeftijdsgenootjes uit Hengelo en omstreken. Met veel plezier en enthousiasme zijn alle partijen gespeeld, waarbij het er soms stevig aan toe ging. De maîtres van Agilité en de Deventer Schermvereniging hebben ondertussen de schermers extra tips en aanwijzingen gegeven. Deze extra training was een mooie voorbereiding op het mini degen toernooi dat de  DSV 1 februari organiseert.

We willen Schermvereniging Agilité bedanken voor deze leuke avond en hopen dat zij binnenkort ook op een maandagavond in Deventer komen trainen.