Schermkalender

De kalender tot de zomerstop biedt allerlei leuke events. We hebben ze voor jullie op een rij gezet:

Weekend 24/25 mei: Korenbloem toernooi (Wageningen)
Voor alle jeugd opgave via teamers.nl of via wedstrijden@deventerschermvereniging.nl en de voorbereidende wedstrijd voor het NJK.

Woensdagavond 4 juni: Extra training in Hengelo
Voor alle  NJK deelnemers. Opgave via teamers.nl of via wedstrijden@deventerschermvereniging.nl

Weekend 14/15 juni: NJK (Duiven)
Het evenement waar een aantal van onze jeugdschermers afgelopen jaar naar toe heeft getraind.

Zondag 15 juni: 5Kamp
De gelegenheid om met 5 verschillende sporten kennis te maken, een uniek evenement voor Deventer.

Maandag 16 juni: Vriendje-Vriendinnetje schermen
Iedereen nodigt een vriend/ of vriendinnetje uit zodat hij/zij ook eens kan schermen en meemaken waar je het altijd over hebt.

Zaterdag 21 juni: JeugdPuntenToernooi (Lent)
Opgave via teamers.nl of via wedstrijden@deventerschermvereniging.nl

Weekend  20 tm 22 juni : Schermkamp met SV Valiant (Doornspijk)
Opgave via teamers.nl of via wedstrijden@deventerschermvereniging.nl

Maandag 23 juni: Toneelschermen
Héél anders dan sportschermen, maar zeker zo leuk!

Maandag 30 juni: Afsluiting van het seizoen
Bij goed weer een buitentraining achter de St. Nicolaas kerk. Bij regen: dan moeten we nog iets bedenken. Maar we zijn altijd optimistisch ….

Maandag 25 augustus: Start seizoen 2014-2015
De eerste training na de zomervakantie, lekker sportief het seizoen, schooljaar beginnen.