Potje schermen of potje bier?

Iedereen die van een mooie schermpartij houdt of nader kennis wil maken met de schermsport noteert zondagmiddag 15 juli in de agenda. De schermers van de Deventer Schermvereniging zijn dan vanaf het terras van de DAVO bierbrouwerij te aanschouwen waar zij met elkaar de strijd aangaan voor de eretitel DSV Clubkampioen.

Zowel jeugd als volwassen schermers zullen alles op alles zetten om de eretitel binnen te halen. Dat belooft een aantal prachtige schermpartijen op te leveren. Ook langs de loper en op het terras zijn de schermers actief. Zo kunnen belangstellenden rekenen op tekst en uitleg over de schermsport en de partijen.

Belangstellenden zijn welkom op zondagmiddag 15 juli van 15.00 – 17.00 uur. Omstreeks 17.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats van de DSV clubcompetitie met aansluitend afscheidsreceptie van John Hartings die na 25 jaar stopt als schermleraar.