Masterclass Sabel, 20 november olv Béla Roesink

Béla heeft de liefde voor de schermsport ontwikkeld bij de Deventer Schermvereniging. Hij staat aan de top van het Nederlandse sabelschermen en heeft deelgenomen aan tal van nationale en internationale wedstrijden. Daarnaast is hij voorzitter van de scheidsrechtercommissie. Béla schermt in Nijmegen bij de studentenschermvereniging Don Quichote.

Maandagavond 20 november deelt Béla zijn kennis en ervaringen met ons. Aanmelden is nodig en kan bij secretaris@deventerschermvereniging.nl

Dag:       maandagavond 20 november
Tijd:       20:00u-21:45u, graag een kwartier voor aanvang aanwezig
Plaats:  Het Haarhuus, Ganzeboomsweg 5, 7433 ES Schalkhaar