Ferrum Vetum (Futuri) 2015

Zondag 11 januari vindt wederom de traditionele aftrap van het Ferrum Vetum toernooi plaats in Deventer. Een toernooi bekend en gemind om de mooie schermpartijen en de goede sfeer voor iedereen vanaf 18 jaar, sabel, floret en degen. Net als vorig jaar vindt het toernooi plaats bij Sport en cultureel centrum ’t Trefpunt in Gorssel, aan de zuidkant van de A1.

Bezoekers
Bezoekers zijn van harte welkom, de toegang is gratis. Tussen 11.00 en 13.00 of van 13.45 en 15.30 uur zijn de beste tijden om te kijken.

DSV_Persbericht_januari 2015
Foto’s Ferrum Vetum (Futuri) 2014

Tijden
10:00 appel
10:30 Scratch ( definitief)
10:45 Aanvang
Tussen 13.00 en 13.30 uur pauze met een kop soep en natuurlijk de prijsuitreiking.
Convocatie Ferrum Vetum Convocatie Ferrum Vetum Futuri

Informatie voor de vrijwilligers:

8.00 – 10.00         Opbouwploeg: André, Micha, Jaap, Henk, Rene-Michel, Robert, Elisa, Patrick Tip: neem (klus)handschoenen mee voor het vastpakken van de lopers.

10.00 – 13.30       Wedstrijdtafel deel 1: Sebastiaan, Leentje. ouders/verzorgers van? en oude jeugd groep 3 Laptops: René-Michel Stierhout, Jaap Wassink 2x (en printer)

13.30 – 17.00      Wedstrijdtafel deel 2: Sebastiaan, ouders/verzorgers van? en oude jeugd groep 3

15.30 – 17.30       Algemene ondersteuning en afbreken: jeugd groep 3

16.30 – 17.30      Afbreken: alle DSV schermers/aanwezigen Na de tijd nemen we een borrel op de goede afloop.

Deelnemers Het overzicht van DSV schermers voor dit Ferrum Vetum (Futuri) toernooi:
Elisa Ostet   – Degen dames futuri
Henk Jongen – Floret heren