Ferrum Vetum (Futuri): 12 januari 2014

Zondag de 12e is het weer zover, de traditionele aftrap van het Ferrum Vetum toernooi. Een toernooi bekend en gemind om de mooie schermpartijen en de goede sfeer voor iedereen vanaf 18 jaar, sabel, floret en degen.

Dit jaar organiseert de DSV het toernooi te Gorssel in Sport en cultureel centrum ’t Trefpunt. Dit keer aan de zuidkant van de A1.

Bezoekers
Bezoekers zijn van harte welkom, de toegang is gratis. Tussen 11.00 en 13.00 of van 13.45 en 15.30 uur zijn de beste tijden om te kijken.

Tijden
10:00 appel
10:30 Scratch ( definitief)
10:45 Aanvang
Tussen 13.00 en 13.30 uur pauze met een kop soep en natuurlijk de prijsuitreiking.

Foto’s Ferrum Vetum (Futuri) 2013
Convocatie

Informatie voor de vrijwilligers..

8.00 – 10.00         Opbouwploeg: Daan Wassink, René-Michel Stierhout, Henk Jongen, Michel Riksen,  Jaap Wassink, Jari en Niels Hoevenaars, Melchert Rijks
Tip: neem (klus)handschoenen mee voor het vastpakken van de lopers.

10.00 – 13.30       Wedstrijdtafel deel 1:  Niels Hoevenaars, Ruben Lipholt,  Joyce Soumeru, Susan Rijks, Daan Wassink
Laptops: René-Michel Stierhout, Jaap Wassink 2x (en printer)

13.30 – 17.00      Wedstrijdtafel deel 2:  (Niels Hoevenaars) Nick van Druten, Stijn Bekker, Joyce Soumeru, Susan Rijks

15.30 – 17.30       Algemene ondersteuning en afbreken: Pim Wassink, Mike Lok

16.30 – 17.30      Afbreken: alle DSV schermers/aanwezigen
Na de tijd nemen we een borrel op de goede afloop.

11.00 …                 Fotografie: Bjorn Blaas

DSV deelnemers
De volgende DSV schermers nemen deel of kunnen deelnemen aan het Ferrum Vetum (Futuri) toernooi:

Patrick Bauwens Degen
Blaas Björn Degen
Robert Bronswinkel Sabel
Emil Bruggeman Floret
Henk Jongen Floret
Michelle Jonkhout Degen
Edwin de Kuiper Degen
Bas van de Moosdijk Degen
Jasper Riksen Degen