Feest op de Worp

De Worp en Steenenkamer zijn zaterdag 8 september volop in beweging vanaf 11 tot 23.00 uur ijdens het Wervelend Worpweekend! Er zijn volop activiteiten voor jong en oud, o.a. voetbalclinics, klimwand, fiets- en roeicompetitie, Stiletto-run, ‘So You Think You Can Dance’, ouderengym, menselijke ‘cavia’-baan en ook kunnen bezoekers deelnemen aan een handboog- of scherm-clinic.

De organisatie van de clinics is in handen van Duelleren.nl, oftewel Marc-Phillip Draaijer. Meerdere jeugdleden helpen MP zaterdag, ondermeer door het geven van een demonstraties en natuurlijk het verstrekken van informatie. Extra handjes zijn niet alleen heel welkom, het is ook heel gezellig. Dus kom zaterdag tussen 12.00 en 17.00 uur langs in het Worpplantsoen, neem je schermkleren mee (wapens heeft MP bij zich) en laat je kunsten zien aan het publiek.

Entree is overigens gratis, voor meer info zie de site van Stichting SteenWorp Contact.