DSV Gastheer Ferrum Vetum (Futuri) 2014-01

ferrumvetumZondag 12 januari is de DSV als vanouds gastheer van het eerste jaartreffen van het Ferrum Vetum (Futuri). Het treffen waar de prijzen over afgelopen jaar worden uitgereikt. Dit keer is gekozen voor ‘t Trefpunt te Gorssel, aan de andere kant van de A1. Om dit toernooi te kunnen organiseren hebben we ook jullie inzet nodig.

Voor dit evenement zoeken we namelijk de volgende vrijwilligers:

Opbouwen (ca 8.30 – 10.00 uur): 6 personen incl. jeugd
Wedstrijdtafel deel 1 (10.00 – 13.30) 3 personen (met laptop)
Wedstrijdtafel deel 2 (13.30 – 17.00) 3 personen (met laptop)
Afbreken (ca 16.30 17.30) 6 personen incl. jeugd.
Evaluatie en borrel: alle vrijwilligers.

De tijden zijn bij benadering, de definitieve tijden volgen begin januari.

Deelnemen is natuurlijk ook mogelijk, het Ferrum Vetum staat voor een heerlijke dag schermen in gezellige sfeer, en ook nog eens om de hoek.

Convocatie

One thought on “DSV Gastheer Ferrum Vetum (Futuri) 2014-01

1. that’s awesome you bought a t – shirt! (I have a pink VooDoo tank top… the back has their lovely tag line…) I think Ground Kontrol is a fabulous idea… I could sit there all day and play… solitaire. The only “game” I really like… aside from Sim City, which I also doubt they have!