Agenda 2014

vrijwilligersEen nieuw jaar begint met goede voornemens en schermwedstrijden voor jong en oud horen daar natuurlijk bij.

Zondag 12 januari, Ferrum Vetum (Futuri), ‘t Trefpunt in Gorssel. Inschrijven kan al via Nahouw. Opgeven voor de broodnodige ondersteuning (opbouwen, afbouwen en assistentie wedstrijdbureau) kan via ondergetekende.

• Zaterdag 1 februari, mini degentoernooi (jeugd). Inschrijven kan al via de Nahouw; meer informatie volgt spoedig. Opgeven voor de broodnodige ondersteuning (scheidsrechter, een opbouw en afbreek ploeg, assistentie wedstrijdbureau en een manus van alles) kan bij de vader van Jeugdschermer Jari Hoevenaars: n_hoevenaars@hotmail.com.

Als de DSV organiseren we deze beide evenementen zelf, maar we kunnen dit niet zonder jullie steun.   Dus geef je op!