30 oktober Introductiecursus AH Sportactie

Maandag 30 oktober start de introductiecursus van de AH Sportactie. De introductiecursus bestaat uit vijf proeflessen en vinden plaats op 30/10, 6/11, 13/11, 20/11 en 27/11.

Nog niet ingeschreven? Doe dat nog snel via secretaris@deventerschermvereniging.nl.
Heb je geen AH Spaarkaart maar wil je wel deelnemen? Ook dat is mogelijk. Dan betaal je EUR 30 of EUR 25 als je jonger bent dan 17 jaar.

Al ingeschreven? Graag tot de 30e oktober.

2 thoughts on “30 oktober Introductiecursus AH Sportactie

1. Beste,

Graag zou ik deelnemen aan de introductiecursus 30 oktober.

Ik neem aan dat ik 30 euro contant mee moet nemen? Of kan ik dit ook pinnen bij jullie?

Hoor graag een tijdstip.

Dank u wel.

Met vriendelijke groet,

Cees Lutgendorff

PS.: Als ik een e-mail naar de secretaris stuur komt deze volgens mij niet aan.

1. Beste Cees,
      Excuus voor de late reactie, we hadden even een technische storing en een griepje.
      Fijn dat je deel wilt nemen aan de introductiecursus. Mijn collega (Renate) houdt de deelnemerslijsten bij, voor een aantal groepen zitten we al vol voor de cursus die start op 30 oktober. Kun je mij een mailtje sturen naar voorzitter@deventerschermvereniging.nl met opgave van je leeftijd?
      Dan zeg ik je toe dat we binnen 24 uur reageren en je laten weten of je nog kunt deelnemen volgende week.
      Praktische aspect; bij ons kun je inderdaad niet pinnen.
      Zien je bericht graag tegemoet,
      Jaap Wassink